Filip Živojinović i Aleksandra Prijović jedan su od najskladnijih i najpoznatijih mladih parova u regiji.

Kako je počela serija njenih rasprodanih koncerata, mediji su sve više pisali o njihovim obiteljima. Poznato je da je Filip sin srpskog proslavljenog tenisača Slobodana Bobe Živojinovića, a maćeha mu je Lepa Brena iako je na njega uvijek gledala kao na svoje dijete i pružala mu bezuvjetnu ljubav. Brenini i Bobini sinovi Viktor i Stefan su mu braća po ocu, no Filip ima obitelj i s majčine strane.

Zorica Nakić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Njegova majka se nakon razvoda od Slobodana Bobe Živojinovića opet udala i to ponovno za sportaša. Naime, višegodišnji partner Filipove majke Zorice Nakić je čuveni hrvatski košarkaš Ivo Nakić.

Ivo je, dok je još bio aktivan igrač, s Cibonom 1985. godine osvojio Kup eurpskih prvaka, a onda prelazi u beogradski Partizan u kojem ostavlja veoma dubok trag. A kako i ne bi kada je njegova generacija napravila najveći uspjeh crno-bijelih košarkaša u povijesti i pokorila Europu 1992. godine.

'Moj omiljeni košarkaš svih vremena. Najbolji očuh na svijetu i prijatelj za sva vremena. Jedan i jedini Ivo Nakić', napisao je jednom prilikom Filip na Instagramu.

Ivo iz braka sa Zoricom ima dvoje djece, sina Marija i kćer Ivu. Filip je s njima u odličnim odnosima i često se viđaju. Mario je od oca naslijedio ljubav prema igri pod obručima i krenuo je njegovim putem.

Igrao je Real Madrid i Ostende, dok trenutno brani boje Igokee.