Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović glase za jedan od najskladnijih parova na estradi, a u braku su nekoliko desetljeća.

Brena i Boba privlače pažnju gdje god dođu, a sad se na internetu pojavila jedna njihova fotografija koja je svima 'zapela za oko'.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Instagram 

Naime, Boba je bio jedan od najuspješnijih tenisača svojevremeno, a najveća podrška mu je bila upravo Brena.

Na Instagramu je objavljena fotografija na kojoj se vide njih dvoje kako poziraju na teniskom terenu. Slobodan je tada bio mlađi i mršaviji, i zaljubljeno je gledao u Brenu koja se 'istopila' pored njega, a osmijeh s lica nije mogla sakriti.

Podsjetimo, Brena je nedavno progovorila o njenom i Bobinom braku.

'Nijedan brak nije idealan, takav ne postoji. Ali ako ljudi vole i poštuju jedno drugo, ako imaju tu tradiciju, jer se to i nasljeđuje, odnosno uči u obitelji, onda se preko svega može prijeći. Pored ljubavi, ljudima je potrebno i poštovanje, a ono se treba steći i zaslužiti. Mi smo tijekom 35 zajedničkih godina, od toga 31 u braku, imali razne situacije, svašta nam se događalo, i lijepo i ružno, i mislim da nas je to još više spojilo kao bračne partnere i prijatelje. Kao i našu djecu, jer su ljubav, povjerenje i snaga da se izdrže teški momenti u obitelji nešto što zaista treba i znati i moći.

Boba Živojinović i Lepa Brena
Youtube 

Kad bi postojala knjiga, neki pravilnik za brak, sigurna sam da bi bila među najčitanijima, ali je do sada, nažalost, nitko nije napisao', zaključila je Brena nedavno za jedan časopis.