Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ILEGALNO ME JE PREVEZAO PREKO GRANICE': Zbog supruga je napustila fakultet, pa u drugoj državi život započela od nule

Njen put do uspjeha popraćen je brojnim izazovima.

 Anka Pecnik Izvor: Youtube/Screenshot

Prošlogodišnja finalistica emisije 'Nikad nije kasno', Anka Pecnik, iz kruga u krug oduševljavala je žiri i publiku nevjerojatnim glasom i osjećajem za scenu na kojoj je plijenila pozitivnom energijom. Međutim, njena života priča i put do uspjeha bili su popraćeni izazovima i preprekama pred kojima bi mnogi pokleknuli.

Da je glazba njena strast otkrila je još u djetinjstvu, a fakultet na Muzičkom odsjeku u Bratislavi izenadno je napustila zbog ljubavi kad se njen život mijenja iz korijena.

 Anka Pecnik Izvor: Youtube/Screenshot

'Ja sam studirala u Bratislavi, moj suprug je živio u Austriji i upoznao me je na jednom koncertu na kojem sam pjevala i tako je to poznanstvo krenulo. On je stalno dolazio za mnom i jednom mi je rekao kako ću biti njegova žena, a ja sam tada njemu odgovorila kako nema šanse. Prošlo je nekoliko mjeseci, čak sam mu i pogrešnu adresu dala, ali sudbina je imala drugačije planove', ispričala je Anka, a zatim opisala taj filmski trenutak.

'Jednog dana vratila sam se u stari studentski dom i on je tamo sjedio. To je zaista tako bilo, pitala sam ga što radi tu, kaže da me je tražio i čekao da dođem. Tad sam ostala bez riječi, zaista je bila sudbina i tako je to krenulo', objasnila je Anka.

 Anka Pecnik Izvor: Youtube/Screenshot

Njihova ljubav naišla je na prvu veliku prepreku kad joj nisu htjeli odobriti vizu, nakon čega se zaljubljeni par odlučio na krajnju mjeru za opstanak njihove veze.

'Bilo je jako teško, ali ja sam se zaljubila i bila sam spremna otići u Austriju pod svaku cijenu. Budući da me nisu htjeli pustiti na lijep način, muž me je sakrio u automobil i prevezao preko granice', prisjetila se Anka koja tamo i danas živi s obitelji.

Sa suprugom je započela novi život i osnovala obitelj, a fakultetu se nikada nije vratila i tvrdi da se ne kaje jer je stvorena za pozornicu, a ne za školu što potvrđuje sjajan plasman koji je postigla u najgledanijem showu veterana.

Povezane vijesti