Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZARUČILI SE MARTINA I ISMAEL IZ 'SUPERPARA': 'Prije 2 mjeseca sam sve isplanirao i naručio dijamantni prsten'

TikTokeri i reality zvijezde, Ismael Hadžić i Martina Filić, na društvenim mrežama su objavili da su napravili 'stepenicu više' u svojoj vezi.

 Ismael Hadžić i Martina Filić Izvor: Instagram

TikTokeri i reality zvijezde, Ismael Hadžić i Martina Filić, na društvenim mrežama su objavili da su napravili 'stepenicu više' u svojoj vezi.

'Pa evo, upravo zaručeni', napisao je Ismael ispod videa na kojem prosi Martinu, a ona mu je od uzbuđenja pala u zagrljaj.

Kad su se budućem mladoženji slegnuli dojmovi, na Instagramu je podijelio podužu objavu u kojoj je otkrio kako je zaruke planirao puna dva mjeseca.

'Evo nekoliko riječi od mene na ovaj ogromni trenutak u životu. Ova cura (moja zaručnica!) je osoba koja cijeni, poštuje i voli. Zaslužili smo srca jedno drugog.

Još prije 2 mjeseca sam ja sve ovo isplanirao i naručio dijamantni prsten kod koji je napravljen upravo onako kako sam htio i znao sam da će joj se svidjeti. Kako ću, gdje ću? Što ću reći? Kako ću to zabilježiti?

To su samo neka pitanja koja su mi ta dva mjeseca prolazila kroz glavu. Sve sam uspio iskemijati i započeo sam našu novu stepenicu ljubavi', napisao je.

 Martina Filić i Ismael Hadžić Izvor: RTL

Podsjetimo, Ismaela i Martinu šira javnost je upoznala u showu 'Superpar' koji su svojevoljno napustili nedugo prije finala.

Povezane vijesti