Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTAC JU JE TUKAO, ZAKLJUČAVAO I OŠIŠAO NA ĆELAVO: Teška životna priča pjevačice kojoj je i brak postao pakao

Pjevačica Slavica Ristić proslavila se u glazbenom natjecanju 'Nikad nije kasno', no život ju nije nimalo mazio.

 Slavica Ristić Izvor: Youtube/Screenshot

Pjevačica Slavica Ristić, koju je proslavilo glazbeno natjecanje 'Nikad nije kasno', u ranom djetinjstvu je doživjela najteži udarac jer ju je otac sputavao u onome što je željela. Zabranjivao joj je da se bavi pjevanjem na početku karijere, a to je dovelo do brojnih traumatičnih situacija koje su ostavile trajne posljedice.

'Moj tata je u to vrijeme radio kao harmonikaš i znao je što znači biti pjevačica. Točnije, na kakvom glasu su pjevačice. Svim silama se borio i branio mi da pjevam, čak me je i tukao i zaključavao. Kad sam imala 16 godina, ošišao mi je kosu s glave da ne bih mogla pjevati', ispričala je pjevačica koja je zbog toga napustila obiteljski dom i otišla sama zarađivati kako bi ostvarila svoje snove.

 Slavica Ristić Izvor: Youtube/Screenshot

'Jednu sam se večer samo odlučila spakirati i otići iz kuće. Otišla sam u Prištinu i u jednom restoranu prala čaše. Molila sam vlasnika da me pusti da otpjevam barem jednu ili dvije pjesme i tako je krenulo. Konačno sam postala pjevačica', rekla je, a ubrzo nakon toga se udala. Nažalost, sličnu stvar doživjela je i u braku, pa umjesto idiličnog života naišla je na nerazumijevanje i zabranu da se bavi pjevanjem, ali ne od supruga, već od svekra.

'Otac mog prvog muža me je 'sklonio' iz kavane, ni on mi nije dozvoljavao pjevati. Rekao mi je da ne mogu u tri ujutro dolaziti u štiklama u njihovu kuću. Nikad mi nitko nije pomogao, samo su se čudili kako nisam postigla više u karijeri', rekla je.

 Slavica Ristić Izvor: Youtube/Screenshot

Nakon trideset godina bavljenja glazbom uspjela je ostvariti svoj san kad je stala na pozornicu u emisiji 'Nikad nije kasno'. 'Zahvalna sam Bogu što sam ovo doživjela. Da sad umrem, ne bih žalila', rekla je tada. Izgubila je oca, ali ubrzo doživjela i još jednu obiteljsku tragediju.

'Poslije tatine smrti, nažalost, dogodila se još jedna tragedija. Umrla mi je i sestra, i to s 38 godina. Zbog toga sam napravila malu stanku, ali, evo, prije dva tjedna sam počela raditi u Švicarskoj u jednoj diskoteci', otkrila je Slavica i dodala da će uskoro nastaviti raditi ono što najviše voli i najbolje zna.

Povezane vijesti