Alen Bičević, pjevač grupe Joy, pažnju javnosti privukao je u aktualnoj sezoni showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje je odličnim transformacijama privukao sve simpatije gledatelja.

Na malim ekranima pojavio se i prije devet godina kad se natjecao u prvoj sezoni showa 'The Voice'. Tamo mu je mentor bio Tony Cetinski kojeg je Alen imitirao u prvoj epizodi TLZP-a, a o njegovoj imitaciji Aleksandre Prijović i Gabi Novakveć se tjednima priča.

Alen Bičević
Nova TV 

Gledatelji su, osim Alenovog glasa, pohvalili i njegov stas i isklesano tijelo, a nama je u nedavnom intervjuu otkrio i detalje vezane za estetske operacije.

Alen Bičević
Nova TV 

'Ne krijem da je bilo korekcija, a i svatko tko uzme moju fotografiju od prije 10-ak godina će vidjeti da se tu štošta promijenilo – od frizure prvenstveno, haha. Apsolutno podržavam svakoga u naumu da izgleda dobro i da se dobro osjeća u svojoj koži. Tako da, ukoliko imate volje i mogućnosti – go for it! Alen odobrio, haha. (Samo nemojte pretjerati)', poručio je Alen koji je sad starom fotografijom to i dokazao i time šokirao javnost.

Alen Bičević
Instagram/Screenshot 

Naime, fotografiju koja datira iz 2017. godine usporedio je s onom danas i našalio se na svoj račun.

'Moje lice izgleda nepoznato', napisao je Alen, a istu fotografiju na službenom profilu objavila je i njegova grupa Joy u kojoj je Alen frontmen.

'Evo vam jedna motivacijska od mene. Kao vino sam, majke mi', pisalo je aludirajući na to da Alen s godinama izgleda sve bolje.