Irena Slopšek, bivša kandidatkinja 'Ljubavi na selu', na društvenim je mrežama otkrila kako se razvodi od supruga Fonda, a kao razlog je navela njegovu prevaru.

'Nisam više u braku, nema ljubavi na daljinu i ne želim biti druga. On ima drugu. To sam otkrila prije mjesec dana', napisala je na Facebooku i označila bivšeg farmera Krunoslava Pavlakovića kojeg je pokušala osvojiti u jednoj od prijašnjih sezona.

Irena Slopšek
Privatna arhiva 

Za komentar smo se javili nesuđenoj kumi Ines Petrić koja nam je otkrila detalje razvoda njene najbolje prijateljice.

'Svijet u kojem živimo je iskvaren. To nije svijet iz mojeg djetinjstva. Danas se ne cijeni žena u potpunosti. Više se gleda interes nego nečije osobine i karakter. Meni je uvijek žao kad se dvoje ljudi ne slažu u potpunosti. Žao mi je potrošenog vremena koje nitko ne može vratiti. Irena i ja smo u 'nekim godinama ' gdje je vrijeme najveći problem. Uvijek gledam pametno iskoristiti vrijeme ako nekome dam šansu za prijateljstvo, vezu ili odnos', započela je atraktivna Kaštelanka pa dodala:

Ines Petrić
Privatna arhiva 

'Fondo je odrastao u drukčijoj okolini pa možda i ne zna kako se treba odnositi prema našim ženama tj. prema Ireni. Istina je to da je Irena dala Fondu šansu, ali u nekim stvarima se on nije pokazao kao njen najbolji izbor. Prvo i osnovno Irena i ja smo osobe koje gledaju na tzv. sitnice. Nekima te sitnice nisu ništa, a nama su te sve. Nekoliko puta sam bila u situacijama gdje sam ja, kao visokoobrazovana osoba, morala muškarca učiti da mi ne zaboravi čestitati blagdan, rođendan.... Nemaju osnovnu kulturu koju su svakome od nas trebali usaditi roditelji.

Irena Slopšek
RTL 

Fond se isto Ireni pokazao kao takav. Sve nešto doći će, a nema ga. Dolazi, a mjeseci odlaze. Samo nekakvo čekanje za koje Irena nažalost nema vremena. Jer njoj i meni trebaju konkretne stvari. Ona taj prekid dobro podnosi. Mi se zezamo da je na nju prešao 'Inesizam'', kazala je.

Podsjetimo, Irena i Fondo vjenčali su se prošle godine u Kamerunu, a do hrvatskog vjenčanja, ipak, neće doći.

Više fotografija Ines Petrić pogledajte u galeriji.

Privatna arhiva Ines Petrić