Hrvoja Špoljarca upoznali smo u 15. sezoni showa 'Ljubav je na selu', a svojom simpatičnošću odmah je osvojio gledatelje ispred malih ekrana, kao i djevojke koje su boravile na njegovoj farmi. Riječ je o Suzani, Dragani i Marini, no srodnu dušu u showu ipak nije pronašao.

Na romantično putovanje poveo je Marinu koja mu je potom priznala da se zaljubila u drugog muškarca, no unatoč svemu s njom je, kao i s ostalim kandidatkinjama, ostao u dobrim odnosima.

Hrvoje Špoljarec
RTL 

Sreća mu se konačno osmjehnula nakon izlaska iz showa. Naime, Hrvoje je prošle godine za RTL.hr priznao kako se zaljubio u djevojku iz Dubrovnika koju je zaručio nakon svega dva mjeseca veze. Bila je to ljubav na prvi pogled i, kako je tada rekao, nema se što čekati.

'Do daljnjega ostajemo u Dubrovniku. Za mene taj grad ima nekoliko benefita. Prvo je to što živim sa svojom zaručnicom, drugo što sam se zaposlio kao konobar u jednom restoranu, a treće što je dobra zarada', rekao je tada Hrvoje.

Hrvoje Špoljarec
Instagram 

Međutim, Hrvoje je ponovno slobodan. Bivša zaručnica i on zaruke su prekinuli prije mjesec dana, a on se vratio u Zagreb gdje je već pronašao novi posao.

'Ponovno sam slobodan. Nemam vam što konrektno reći. Prekinuli smo. Na početku mi je bio šok, ali sam sam dobro. Nisam povrijeđen. Idemo dalje', rekao je Hrvoje za RTL.hr.