Iako Tamara Razum i Filip Belić iz ovogodišnje sezone 'Braka na prvu' tvrde da su samo prijatelji, gledatelji već danima špekuliraju da među njima ipak ima kemije.

Filip Belić i Tamara Razum
Instagram 

Na to su ih potaknule njihove zajedničke fotografije koje su nedavno objavili na društvenim mrežama, no Filip je najnovijom objavom ponovno zagolicao maštu javnosti i rasplamsao šuškanja o njihovoj tajnoj vezi.

Naime, fitness trener i vozač taksija iz Zagreba na Instagramu se pohvalio kako je ovih dana posjetio Tamarinu obitelj. Objavio je fotografiju svoje supruge iz showa, a u istoj je otkrio da se nalaze u Samoboru.

'Ajde da probamo to pivo', poručio je Filip iz pivovare koja je u vlasništvu Tamarine obitelji, a na fotografiji mu Tamara toči piće.

Tamara Razum i Filip Belić
Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, Filip nam je u nedavnom intervjuu otkrio i da je Tamaru upoznao s najvažnijom ženom u njegovom životu - bakom.

'O Tamari imam samo riječi hvale i mislim da je najbolja. Upoznao sam Tamaru s bakom, bila je na ručku kod bake više puta. Baka je obožava i postale su frendice', rekao nam je Filip.