Luciana Plazibata, splitskog plesača i influencera, gledamo svake nedjelje u aktualnoj sezoni showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Iako se bodovima na trenutnoj ljestvici i ne može pohvaliti u odnosu na ostale kandidate, gledatelji se slažu da je najsimpatičniji te da im iz emisije u emisiju na malim ekranima donosi pozitivnu energiju.

Prilikom njegove imitacije naše najveće zvijezde Severine, u publici su ga podržavali majka i otac koji su za njega vijerno navijali, a onda mu priredili i još jedno iznenađenje.

Naime, roditelji su ga povodom uskrsnih blagdana iznenadili u Zagrebu, a on se tim povodom i oglasio na Instagramu gdje trenutno broji gotovo 80 tisuća obožavatelja.

'Vikend za Uskrs došli su me iznenadit mama i tata u emisiju i ostali su cijeli vikend! Na trgu nakon 100 godina, 5 kila viška od hrane i po videima možete vidjeti samo smijanje! Pomirio sam se da ću za Uskrs biti sam, ali su došli i imali najljepši Uskrs ikad. Baba je spremila njoke i pašticadu i ostali detalji su nakon toga nepotrebni. Mislio sam da ce samački život biti težak, ali uz ovakve roditelje očito mi nikad ništa neće falit', napisao je Luciano uz njihovu zajedničku fotografiju i snimku, a pohvalama i komplimentima nije bilo kraja.

'Mama je jako zgodna', 'Roditelji su ti zakon, nije ni čudo što si toliko pozitivan', 'S Plazibatima je uvijek show', 'Irena je sunce u ljudskom obliku', 'Toliko pozitive isijava iz tvojih roditelja', glasili su samo neki od komentara, a oglasila se i njegova majka Irena.

'Opasna situacija. Jesmo se nasmijali, uživali, našetali, družili i puno uspomena složili', napisala je. Antonia Dora Pleško im je poručila da ih voli dok je Indira Levak ispod fotografije ostavila emotikon srca.

Podsjetimo, Luciano Plazibat će večeras donijeti dozu nostalgije iz 1995. godine sa Splitskog festivala, transformirajući se u legendarnog Dinu Dvornika.

'Najteža transformacija do sada, vidjet ćete zašto', zagonetno najavljuje Luciano. Njegova izvedba sigurno će oživjeti duh tog vremena i podsjetiti publiku na nezaboravne trenutke hrvatske glazbene scene.