Irena Slopšek koju smo gledali u showu 'Ljubav je na selu' najveći kršćanski blagdan provodi u društvu najboljih prijateljica Ines Petrić i Bahre Zahirović. Kako nam je otkrila, obitelj je nije pozvala na uskrsni ručak, a sa suprugom Fondom je zahladila odnos.

undefined
Privatna arhiva 

'Svaki blagdan mi je težak otkako mi tate nema. Otišla sam kod moje Ines Petrić koja me je utješila znanjem s teološkog fakulteta i potaknula da ponovno osjetim pozitivan stav prema blagdanima. Dok sam se družila s Ines, mama je po starinski obojila jaja, a ja sam kasnije napravila francusku salatu i skuhala šunku', započela je zgodna Zagrepčanka pa je s redakcijom Scene podijelila tužnu istinu.

Irena Slopšek s tatom
Privatna arhiva 

'Obitelj se nakon moje udaje u Kamerunu odmaknula od mene, tako da utjehu vidim samo u Ines i Bahri. Ove godine imaju okupljanje na velikom imanju moga brata i svi će nešto donijeti. Odojak se vrti, bit će roštilj… Ja nisam pozvana, ali ću otići jer moram voziti mamu na imanje. A kako će me primiti? Vidjet ću', kazala je Irena.

Irena se prije nekoliko mjeseci udala za Kamerunca Fonda koji se još nije preselio u Hrvatsku.

'S Fondom sam malo zahladila odnos jer više nemam vjere ni snage da će ubrzo doći u Zagreb, a ljubav na daljinu ne ide. Fondo je za Uskrs kod sestre i drago mi je da je s njom. Svaki mjesec govori da dolazi krajem mjeseca, a ja ga sada ispitujem: 'Koje godine?'. On se na to samo nasmije', izjavila je Slopšek koja je utjehu našla u zbrinjavanju pasa:

Irena Slopšek
Privatna arhiva 

'Puno radim, bavim se sa svojim ljubimcem i nalazim pse pa ih vodim na očitavanje čipa i to me ispunjava. Zaboravim na brige kad pomognem izgubljenom peseku, a i čujem se s Bahrom svaki dan koja mi daje savjete i nasmije me.'

Irena Slopšek
Privatna arhiva