Tamara Razum i Filip Belić jedan su od najskladnijih parova ovogodišnje sezone 'Braka na prvu', iako se na samom početku sociološkog eksperimenta nije tako činilo.

Tamara Razum i Filip Belić
RTL 

Naime, njenim izgledom Filip 'na prvu' nije bio očaran, te je upravo zbog previsokih kriterija i naišao na osudu javnosti. No s vremenom su se povezali na prijateljskoj razini, ali gledatelji smatraju da među njima ipak ima kemije. Nedavno su objavili niz zajedničkih fotografija koje su oduševile javnost, a 'bračni' par osmijehe nije skidao s lica.

Filip Belić i Tamara Razum
Instagram 

'Vrata su otvorena', napisao je Filip tada uz emotikon srca, a komentari gledatelja samo su se nizali.

'Predivan ste par', 'Najbolji ste', 'Filipe, probudi se dok ne bude prekasno', glasili su komentari, no jedan je ipak privukao najviše pažnje.

'Ja vas ne mogu zamislit razdvojene… Dugo vrimena nisam vidjela kvalitetniju i normalniju curu od Tamare. Njena osobnost i prirodnost je čini prekrasnom iznutra i izvana. U moru copy-paste žena koje dosade nakon druge kave, ona dođe kao pravo osvježenje', komentirala je jedna gospođa.

Međutim, njihove fotografije nisu promaknule ni bivšoj kandidatkinji showa 'Ljubav je na selu', Rasemi Vladetić.

Rasema Vladetić
Facebook/Screenshot 

'Lud je ako propusti priliku s Tamarom. Cura je na svom mjestu i sigurna sam da će izvan showa imati sto udvarača', poručila je Rasema.