Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAULINA SE VRAĆA U 'LJUBAV JE NA SELU': Farmer Jovan ju je 'palio' u bazenu, a Srećka nije uspjela osvojiti

Autor Kristina Zrilić

Na RTL-u uskoro kreće nova sezona showa 'Ljubav je na selu'.

 Ljubav je na selu Izvor: RTL

Na RTL-u uskoro kreće nova sezona showa 'Ljubav je na selu', a u njoj ćemo gledati i jedno svima poznato lice. Naime, Paulinu Tomičić već dobro znamo iz 10. sezone showa kad je zavela farmera Jovana Karapandžu, a bila je i u internacionalnoj sezoni kada je pokušala osvojiti srce Kanađanina Srećka Ponjavića.

 Paulina Tomičić Izvor: RTL

43-godišnjakinja dolazi iz Siska i po zanimanju je kuharica, no radi u bolnici u Sisku. U showovima je ranije istaknula da joj je najveća mana što na druge misli više nego na sebe. Voljela bi upoznati nježnog, emotivnog muškarca, a izgled i godine joj nisu od pretjerane važnosti. Smatra kako će se na farmi odlično snaći jer je to već iskusila, a zna raditi sve poljoprivredne i kućanske poslove.

'Odlučila sam se ponovno javiti iz zabave i novog iskustva, da upoznam nove ljude i zaboravim na neke negativne stvari iz prošlosti', rekla je Paulina za RTL i otkrila da ju je farmer kojem je pisala privukao dobrotom.

 Ljubav je na selu Izvor: RTL

'Mislila sam da bismo se mogli dobro slagati. Na prvu uvijek zamijetiš onaj fizički izgled kod suprotnog spola, ali moj idealan muškarac trebao bi biti drag, nježan, spreman na kompromise', dodaje.

Inače, gledatelji će se vjerojatno sjetiti njezine 'romanse' s najvećim zavodnikom showa Jovanom Karapandžom. Paulina i Jovan strasti su izmjenjivali u bazenu na prvom tulumu natjecatelja i kandidata.

 Paulina Tomičić Izvor: RTL

Međutim, Jovan je Paulinu ubrzo izbacio, što mu je ona jako zamjerila. Ipak, ostali su prijatelji. Strast među njima ponovno je buknula na finalu desete sezone kada su se okupili svi farmeri i kandidatkinje. Tad su se ljubili na klupi, a Paulina je predložila Jovanu da odu u njezinu sobu.

'Samo da te dohvatim, bokte. Kad te dirnem, odmah bih ti sjela u krilo', govorila je Paulina tada. Potom ga je počela ljubiti, a mikrofon je ulovio kako mu šapće: 'Sva se tresem koliko me pališ. Ti mene stvarno pališ, ti mene j***no pališ'. Ipak, nakon snimanja krenuli su svatko svojim putem.

Povezane vijesti