Voditeljica Jovana Joksimović na malim je ekranima već dva desetljeća, a godinama unatrag vodi jutarnje programe.

Jovana trenutno vodi jutarnji program jedne srpske televizije, svako jutro je raspoložena i nasmijana, te se mnogi pitaju kako joj to godinama polazi za rukom, budući da buđenje u ranim jutarnjim satima većini teško pada.

Jovana Jeremić
K1/Screenshot 

Ona je sad na svom Instagramu podijelila fotografiju koja je nastala nakon jutarnjeg programa koji je radila nekoliko sati uživo. Jovana se fotografirala u automobilu s ozbiljnim izrazom lica, te je mnogima izgledala iscrpljeno i umorno.

Jovana Joksimović
Instagram/Screenshot 

Inače, njen suprug, pjevač Željko Joksimović, jednom je prilikom govorio kako Jovana ide spavati veoma rano kako bi bila odmorna za posao.

'Jovana mora leći u deset, ali što je najbolje – legnem i ja u deset. Imamo ujutro obaveze i već od šest sati smo na nogama. Kad ustane i ode, ja sačekam to prvo javljanje. Nemam pojma, tamo joj operu kosu i izmasiraju joj glavu. Nešto se dogodi', rekao je pjevač.

Željko i Jovana Joksimović
Instagram 

Voditeljica je svojedobno priznala da je zbog karijere žrtvovala to što se svako jutro tijekom radnog tjedna ne budi sa svojom djecom.

'Zbog karijere žrtvujem i žrtvovala sam najveći segment privatnog života, a to je buđenje sa svojom djecom i to je nešto što je nenadoknadivo. Ne žalim jer sam sama to izabrala, ali moja djeca ne znaju za jutra s mamom tijekom radnog tjedna, znaju za vikende, pa ajde, i to je nešto', rekla je ona i otkrila kako djeci nadoknađuje vrijeme.

Jovana Joksimović
Instagram 

'Morate nešto žrtvovati, da nisam to, onda bih žrtvovala svoj posao. Izabrala sam ovako, zato sam cijelo popodne i večer sa njima, pa mislim da je to ok tako', objašnjava Jovana koja je jako vezana sa svoje klince, sina Kostu i blizanke Srnu i Anu.