Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', Irena Slopšek, nakon neuspjelog emotivnog povezivanja s farmerom Radoslavom Biskupovićem udala se u Africi za Kamerunca Fonda.

'Udala sam se nakon showa i sada smo uzeli predivan stan u Zagrebu i krajem mjeseca bi trebao doći u Hrvatsku', ispričala je za RTL.hr

Irena Slopšek
Privatna arhiva 

Zagrepčanka namjerava napraviti i hrvatsko vjenčanje s Kameruncem, a kuma će joj biti rekorderka showa 'Ljubav je na selu', Ines Petrić, koju smo ovom prilikom kontaktirali.

Irena se udala u Africi, a sad slijedi hrvatsko vjenčanje na kojem ćeš ti kumovati. Kad te je pitala da joj budeš kuma?

Irena je oduvijek govorila da ću joj ja biti kuma ako se jednog dana uda jer se ona i ja super slažemo. Volimo se šaliti i zabavljati tako da obostrano uživamo u našem prijateljstvu.

Ines Petrić i Irena Slopšek
Facebook 

Kako teku pripreme za Irenino vjenčanje? Jesi li pronašla već haljinu za svadbu?

Pripreme za vjenčanje teku super. Haljine mi nikad nisu bile problem jer mi obitelj ima boutique s odjećom, moje Matea i Nina Jakopina. One se uvijek pobrinu za odjevne kombinacije i haljine tako da sam jako sretna u što ih imam u životu.

Jesi li već kupila svadbeni poklon?

Svadbeni poklon još nisam kupila. U potrazi sam i dalje jer volim originalne ideje i poklone. Tako da još razmišljam o onom koji bi bio pravi za Irenu i Fonda.

Hoćeš li organizirati djevojačku večer? Namjeravate li pozvati i neke druge kandidatkinje iz showa na zabavu?

Naravno da će biti djevojačka večer. Već sam u dogovorima oko toga. U pregovorima sam s dva poznata zagrebačka kluba. Samo sam jako zahtjevna po tom pitanju pa se nadam da ćemo se uspjeti dogovoriti.

Irena će zvati djevojke i žene iz showa s kojima je bila u dobrim odnosima. Tako da vjerujem kako ćemo se sve okupiti i dobro zabaviti.

Ines Petrić
Privanta arhiva 

Tko će kumi biti pratnja na vjenčanju?

Pratnje uvijek ima u životu, naravno. Uvijek postoji netko tko ti je podrška u uspjehu i životu općenito. Koga ću pozvati da mi bude pratnja? Još ću odlučiti.

Jesi li ti razmišljala o tome da odeš u Afriku pronaći 'bolju polovicu'?

Nisam razmišljala da odem u Afriku po 'bolju polovicu'. Prije ću u Afriku otići po dijete. Po malu neiskvarenu dušu kojoj ću omogućiti sve u životu. Po muškarca bi radije otišla u Sloveniju. Oni su mi top i ja si ne mogu pomoći po tom pitanju.

Ines Petrić
Privanta arhiva