Voditeljica Jovana Joksimović i njen suprug pjevač Željko Joksimović su se 2018. godine iz stana preselili u vilu koju su kupili od svojih bliskih prijatelja, Ivane Mišković i Gorana Karića.

Jovana i Željko Joksimović
Dragana Udovičić/Kurir 

Dobro upućeni su tvrdili da je bračni par nekretninu u elitnom dijelu Beograda platio 2.5 milijuna eura, kao i da su kasnije izdvojili još nekoliko desetina tisuća eura kako bi je sredili po svom ukusu.

Željkova kći iz prvog braka, Mina Joksimović, jako je aktivna na društvenim mrežama pa tako često objavljuje fotografije i iz njihovog doma.

Mina Joksimović, koja je od popularnog oca naslijedila glazbeni dar, uživa u trenucima provedenim pored elegantnog bijelog klavira, a budući da kao svaka mlada i lijepa djevojka voli selfije, idealan prostor za to našla je u prostranoj i moderno opremljenoj kupaonici s velikim zrcalima.

Mina Joksimović
Instagram 

Kako se vidi na fotografijama, u kući je pod popločan mramorom, dok je sve opremljeno skupocjenim i modernim namještajem i kaminom. Joksimovići ispred raskošne vile imaju i ogroman bazen te je Mina jednom prilikom pokazala kako tu uživa u ljetnim danima.

Inače, Željko Joksimović u skladnom je braku sa voditeljicom Jovanom s kojom ima kćeri Anu i Srnu te sina Kostu, dok je iz prvog braka s bivšom suprugom Vesnom dobio Minu.

Mina.jpg
Instagram