Najveći skandal koji hrvatska javnost pamti dogodio se 2004. godine kad je u javnost procurila Severinina eksplicitna snimka, a u žižu javnosti pjevačica je dospkela i 2018. kad su na Internetu osvanule njene obnažene fotografije nakon što joj je hakiran mobitel.

Severina
Dragan Mijatović 

Supruga Željka Joksimovića, voditeljica Jovana Joksimović, tada je u Jutarnjem programu koji je vodila sa svojim gostima u studiju komentirala aktualnu temu o kojoj je javnost brujala.

Severina se tek kasnije jednom prilikom uživo uključila u emisiju '150 minuta' gdje je javno istaknula da ju je voditeljica razočarala i iznijela tvrdnje koje su tada iznenadile mnoge.

Jovana Joksimović
Instagram 

'Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljica je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije koje su hakirane s mog telefona. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno', istaknula je svojedobno Severina.

Severina
Instagram 

'Zaista se ne bih bavila tim glupostima, niti ih komentirala, razumite me', poručila je Jovana tada tek kratko.

Inače, Jovana Joksimović i Željko Joksimović bili su na Severininom vjenčanju s Igorom Kojićem u Beogradu 2015. godine.