Gostovanje književnice Vedrane Rudan od prije godinu dana kod Jovane Joskimović u jutarnjem programu i dalje se prepričava. Naime, na društvenim mrežama ponovno je postala viralna videosnimka gdje Vedrana Rudan pokušava uvrijediti suprugu pjevača Željka Joksimovića na osnovu bogatstva i fizičkog izgleda.

'Evo da sam ja plaćena kao vi, ja bih možda i ljepše izgledala od vas', rekla je Rudan, a Jovana odgovara: 'Nisam se nešto potrudila?'.

Vedrana Rudan
Youtube/Screenshot 

'Pa nisam baš sigurna. Niste vi nešto lijepi, zato što niste uložili u sebe. Pogledajte mene, a pogledajte sebe. Zašto ste vi tako lijepi, a ja nisam? Ja mislim da bih ja bila mnogo ljepša da imam vaše pare', poručuje Vedrana.

'Mislite da sam nešto ulagala u svoj izgled? Zašto ste zapeli za moje pare? Koje pare?', pita se voditeljka.

'Čim ja vas vidim s troje djece, s najnovijim džipom. I kad ja vidim nekoga tko vozi dva automobila od 500.000 eura i kupio od Karića viletinu, mogu samo reći 'wow'. A gdje je tu pravda?', ističe književnica.

Jovana i Željko Joksimović
Instagram 

'Ja sam se dobro udala', odgovara Jovana Joksimović.

'Ili se Željko dobro oženio?', pita Vedrana.

'Ja sam se dobro udala i on se super oženio', smatra Jovana.

Jovana Jeremić
K1/Screenshot 

'Mislim da se on bolje oženio, nego što ste se vi udali, ali dobro', zaključuje Vedrana za kraj.

Kako je izgledalo Vedranino sljedeće gostovanje u Jovaninoj emisiji, u kojem je dovela u pitanje i muškost Željka Joksimovića, pogledajte u videozapisu ispod.