Voditeljica Jovana Joksimović i njen suprug, pjevač Željko Joksimović su se 2018. godine iz stana na Vračaru preselili u velelenu kuću na Senjaku koju su kupili od svojih bliskih prijatelja, Ivane Mišković i Gorana Karića.

Željko i Jovana Joksimović
Instagram 

Dobro upućeni su tada tvrdili da je bračni par nekretninu u elitnom dijelu Beograda platio 2,5 milijuna eura, kao i da su kasnije izdvojili još nekoliko desetina tisuća eura kako bi je uredili po svom ukusu.

Željkova kći iz prvog braka, Mina Joksimović, veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa tako često objavljuje fotografije i iz njihovog doma.

Mina Joksimović, koja je od popularnog oca naslijedila talent za glazbu, uživa u trenucima provedenim pored bijelog klavira, a često se fotografira i u prostranoj i moderno opremljenoj kupaonici s velikim ogledalima.

Mina Joksimović
Instagram/Screenshot 

Kako se vidi na fotografijama, u kući je pod popločan mramorom, dok je sve opremljeno skupocjenim i modernim namještajem, kaminom, kao i velikim ogledalom. Joksimovići ispred raskošne vile imaju i ogroman bazen, te je Mina jednom prilikom pokazala kako tu uživa u ljetnim danima.

Kod Željka rado dolaze i članovi njegove uže obitelji, otac Branislav, majka Vesna i brat Saša, a vrijeme najčešće provode u blagovaonici koju krase široki prozori duž cijele jedne strane, dok su zidovi od cigli.

Mina Joksimović
Instagram/Screenshot 

Inače, Željko Joksimović sa suprugom Jovanom ima kćeri Anu i Srnu i sina Kostu, dok iz prvog braka s bivšom suprugom Vesnom ima kćer Minu.

Kuća Jovane i Željka Joksimovića
PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV