Jašar Ahmedovski posjeduje luksuznu kuću u Turskoj, u poznatom ljetovalištu Fethiye. Tamo uglavnom odmara od nastupa, a fotografije skupocjene nekretnine nerijetko objavljuje na društvenim mrežama.

Pjevačeva kuća ima bazen, dvorište odiše zelenilom i cvijećem, a kako je ranije ispričao za medije, u ovoj zemlji mu sve odgovara, počevši od hrane do mentaliteta.

'Najviše volim ići tamo u svibnju kad su temperature ugodne. U srpnju i kolovozu je vruće i tad izbjegavam. Tako da budem petnaestak dana krajem svibnja, početkom lipnja, a onda opet idem u rujnu i listopadu i tako svake godine', ispričao je Jašar i otkrio čime je sve oduševljen.

'Ljudi su kao kod nas, hrana kao kod nas, mirna energija i odlično društvo. Fethiye su mondensko mjesto, nema mnogo turista, nije kao Antalija i te regije gdje ima previše gužve. To je još jedan od razloga zašto volim tamo', otkrio je pjevač.

Jašar Ahmedovski
Instagram 

Inače, pjevač je naučio i turski jezik.

'Znam pričati, sve ih razumijem, dobro mi ide moram priznati', dodao je kroz smijeh Jašar koji je zahvaljujući glazbi proputovao svijet, a ističe da su mu još uvijek na popisu neke zemlje koje dosad nije stigao posjetiti.

'Recimo, mnogo afričkih zemalja i Japan. U taj Japan ću otići pa neka košta koliko košta', zaključio je Ahmedovski.

Više fotografija njegove luksuzne kuće pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Kuća u Turskoj pjevača Jašara Ahmedovskog