Godine blistave karijere koje su iza poznatog pjevača Jašara Ahmedovskog bile su protkane podrškom i ljubavlju kojom ga je obasipala njegova dugogodišnja partnerica i supruga Snežana Ahmedovski.

Njihova ljubavna priča nalik je onoj s filmskog platna, a Jašar ne krije da se Snežanom oženio samo zbog javnosti. Pjevač je po prirodi otvoren čovjek. Bez zadrške i problema priča o svom privatnom životu, a supruga mu je oduvijek bila najveća podrška. Upoznali su se veoma mladi i uspjeli proći kroz brojne izazove i nakon četiri desetljeća ostali kao jedno.

Jašar i Snežana Ahmedovski
Antonio Ahel/Pixsell 

Jašar je suprugu Snežanu upoznao kad je imao 18 godina. Došla ga je s prijateljicom slušati kad je nastupao s Lepom Lukić u Beogradu. Par je bio već dvadeset godina u vezi kad su se odlučili vjenčati.

'Moja najveća ljubav i podrška u životu je moja žena Snežana. Zajedno smo od 1982. godine, a u braku smo 20 godina. Na brak smo se odlučili jer su mediji stalno prozivali 'nevjenčana supruga', ali, ako postoji ljubav, meni papir ništa ne znači. Bilo je neko slobodno vrijeme i rekao sam: 'Idemo se vjenčati'. Nisam pravio svadbu jer sam toliko svadbi otpjevao da mi je to dosadilo. Samo smo napravili ručak', rekao je Jašar jednom prilikom.

Jašar Ahmedovski
Grand TV 

'Sretni smo zajedno, stalno putujemo, uživamo. Jedino što nam nedostaje su djeca. Pokušavali smo, išli svuda, ali nije išlo. Nismo mogli dobiti dijete. To nam je velika želja. Razmišljali smo i posvojiti, ali ovdje je papirologija jako komplicirana. Iskreno, nisam još odustao od te ideje. Nadam se da ću uspjeti posvojiti dijete i da ga odgajamo. Jako sam privržen djeci, posebno od svoje braće, prijatelja', dodao je on.

Pjevač i supruga nikada nisu skrivali da im je to jedina neostvarena želja.

Jašar Ahmedovski
Kurir TV 

'Mlad sam se oženio, bila je to velika ljubav. Zaista volim djecu, trudili smo se, ali nije nam bilo suđeno. To je jedina stvar koju nisam uspio ostvariti u životu', rekao je.

Jašar je od prvog dana znao da će supruga Snežana biti njegova muza i najveća podrška. Ostvario je sjajnu karijeru, a ona ga je uvijek bodrila te u dobru i u zlu bila uz njega.