Pjevač Jašar Ahmedovski otkrio je svojevremeno u emisiji 'Premijera Specijal' najveću tragediju koja je pogodila njegovu obitelj. Njegov brate, Ipče Ahmedovski, poginuo je u prometnoj nesreći, a pjevač mu je posvetio mnoge pjesme.

Jašar Ahmedovski
Kurir TV 

'Doživio sam veliku tragediju 1994. godine, bilo mi je jako teško, ali sam morao nastaviti. Ostao sam bez mog brata Ipče koji je imao prometnu nesreću, tada mi se život okrenuo naopačke, trebao je živ i zdrav izaći iz toga. Nama je on bio nešto najbolje i najljepše, jako je bilo teško. Bio sam u Beogradu kad sam saznao za njegovu smrt, bilo je pet ujutro. Pjesme koje sam mu posvetio, otpjevao sam tada i nikad više, teško je bilo i snimiti te pjesme... Ipčine pjesme su toliko popularne da je idol i mlađim generacijama. Kad pjevam njegove pjesme, to je delirij. Jako mi je drago zbog toga', ispričao je Ahmedovski.

U djetinjstvu im nije falilo ničega, roditelji su se za to pobrinuli, mazili i pazili braću.

"Bratu Ipči sam bio uzor, doveo sam ga u Beograd, odgovaran sam bio za njega, trudio sam se da poštuje kodekse života. Bio je temperamentan, vozio je brzo. Stalno sam se svađao s njim zbog toga, čak sam i izlazio negdje na autocesti ako ne vozi sporije. Takav je bio, i nažalost s takvom vožnjom je završio. Teško zaplačem, ali kad čujem njegovu pjesmu, da. Emocija me oduzme. Otac i majka su umrli od tuge kad je on poginuo', rekao je Ahmedovski u navedenoj emisiji.