Tema broj jedan na srpskoj estradi već tjednima je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su odlučili na svoju 22 godine dugu ljubav definitivno staviti točku.

Luksuznu vili na Senjaku Haris je odlučio zadržati za sebe, dok je njegova još zakonita supruga otišla u hotel. Godinama je gradio svoju oazu mira, mijenjao nacrte, cijelu kuću prilagodio svojim potrebama i ne pada mu na pamet seliti se iz nje. U donjoj razini kuće nalazi se ogroman bazen u čijoj blizini je i vinski podrum što je bila njegova želja. Tu mu je i studio u kojem pjeva i komponira glazbu.

Vila Harisa i Meline Džinović
Kurir 

Kako sad pišu tamošnji mediji, Haris se odlučio izboriti za imovinu koju je stekao nimalo laganim putem.

Podsjetimo, Melina je i dalje u potrazi za stanom koji će zadovoljiti sve njene potrebe. Kao što smo i ranije pisali, Melina je napustila obiteljsku vilu na Senjaku, te je u potrazi za stanom u luksuznom naselju u Beogradu, što je kasnije i potvrđeno snimkama iz hotela u kojem trenutno boravi. Ipak, Melina se našla u novom problemu i to zbog prehrane.

Haris i Melina Džinović
Vladimir Šporčić/Kurir 

Naime, sin Kan i kći Đina svakodnevno odlaze majci u posjet, i to ne praznih ruku. Uvijek joj donose i domaću hranu koja je pripremljena u njihovoj kući, a koju su za nju pripremili njena kućna pomoćnica, ali i nitko drugi nego njen uskoro bivši suprug Haris, koji je poznat i kao vrsni kuhar.

Inače, Haris i Melina Džinović ljubavnu vezu započeli su još 2002. godine i dobili dvoje djece, a u bračne vode uplovili su 12 godina kasnije.

Više fotografija obitelji Džinović pogledajte u našoj galeriji.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Nemanja Nikolić/Kurir, Dragana Udovičić/Kurir Obitelj Džinović