Haris i Melina Džinovićrazvode se nakon 22 godine ljubavi.

Pjevač i modna kreatorica iz braka imaju dvoje djece, kćer Đinu i sina Kana, a za razliku od samozatajnog sina, njihova je mezimica veoma aktivna i popularna na društvenim mrežama.

Đina Džinović prava je ljepotica
Instagram 

Naime, Đina je jednom prilikom prije tri godine ispričala da njeni roditelji ne spavaju u istim sobama, što je tada izazvalo burne reakcije javnosti. No sudeći po njenim riječima, bračna kriza počela je puno ranije nego što je to javnost mogla i zamisliti.

'Priča uživo kako Haris i Melina spavaju u odvojenim sobama. Ne razumijem kako može toliko intime iznositi javno', glasio je tada samo jedan od komentara na Twitteru.

Melina i Haris Džinović.jpg
Dragana Udovičić/Kurir 

Podsjetimo, ljubavna priča Harisa i Meline započela je 2002. godine, kad je dizajnerica bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole govoriti o svom privatnom životu, Haris je u jednom od rijetkih intervjua priznao da su se 'jednostavno našli'.

Inače, poznato je kako Melinini roditelji nisu bili oduševljeni njezinom vezom s 30 godina starijim Harisom kada su prohodali 2002. godine. Time se nisu zamarali pa su se vjenčali nakon 12 godina veze, 2014. Sudbonosno 'da' izgovorili su na luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.