U medijima je odjeknula vijest da se razvode Haris i Melina Džinović. Jedan od najpoznatijih regionalnih estradnih parova, odlučili su na brak staviti točku i razvesti se nakon 22 godine ljubavi, a šuška se da je sve krenulo nizbrdo onog trenutka kad su se preselili u velebnu vilu, jednu od najskupljih u Beogradu.

Pjevač i modna kratorica ljubavnu vezu započeli su još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćer Đinu. U bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a kako se pisalo, pjevač se sad navodno iselio iz luksuzne vile na Senjaku.

Melina i Haris Džinović.jpg
Dragana Udovičić/Kurir 

Melina Džinović jednom je prilikom otkrila neke zanimljive činjenice iz njenog života s Harisom. Naglasila je da su oboje strogi roditelji, ali da je pjevač ipak malo stroži.

'Kćeri ne dozvoljava da nosi grudnjak. To nisam ja kriva već Haria. On želi da mu kći što duže ostane dijete, tako da nemamo šminku, grudnjake i slično. Malo mi je žao, ali čini mi se da će svoj prvi izlazak dočekati tek s 20 godina', izjavila je Melina 2014. godine za medije, kad je Đina bila još djevojčica.

Đina Džinović nakon operacija
Instagram 

Podsjetimo, iako su slovili za skladan bračni par, nisu se slagali oko jedne veoma važne stvari, a to je način odgajanja njihove djece. I dok se njihov sin Kan nije javno eksponirao, kći Đina itekako je aktivna na društvenim mrežama gdje objavljuje veoma provokativne fotografije, što se Harisu nikako nije dopadalo.

Melina i Haris Džinović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Harisa mnogo brine Đina jer sve o njima dospije do medija, a najviše putem njenog Instagrama. Već je upozorio da sakrije neke objave i ona je obećala da će biti opreznija, ali uzalud. Mediji od tada sve više pišu o njoj jer je u vezi s mladim nogometašem koji igra za Zvezdu, pa je Harisu jasno da će tek biti svega oko toga u medijima. Melini je u cijeloj priči najgore, brani kćer i kaže da sva omladina ima Instagram i da Đina nije kriva jer nije mogla birati hoće li joj tata biti poznat, pa je samim tim primamljiva medijima. Za sada je jedva uspjela smiriti Harisa da ne ispadne još veći kaos, ali je i Đinu ponovno zamolila da smanji objave na minimum', pričao je anonimni izvor za srpske medije.