Jelena Karleuša slovi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na regionalnoj estradi, a unatoč tome što djeluje sva izoperirana, malotko zna da je na sebi tek ponešto sredila kirurškim putem. Naime, kako je svojedobno pričala, silikone je stavila samo u grudi, dok je na lice stavila prirodne filere koji se s vremenom obnavljaju na korekcijama.

Jelena Karleuša
Instagram 

'Nikada na licu nisam apsolutno ništa radila, samo grudi. Mnogi misle kako moja gu*a nije prava, ali to je sve do vježbi. Nisam netko tko luđački trenira, mnogo toga je dio majke prirode. Ona se povećava ili smanjuje ovisno o tome kako dobivam ili gubim kilograme. Na svom licu sam radila samo standardne estetske tretmane koji se tiču njege kože, a kad su usne u pitanju, to je filer koji se obnavlja i koji je skroz prirodan. Zato se to ne ubraja u plastične intervencije jer to zapravo i nisu', objasnila je pjevačica i dodala:

'Razumijem da postoje ljudi koji žele vjerovati u bajke da sam ja sva od plastike, da sam vadila rebra, da je moje lice operirano, da sam od nekih plastičnih dijelova. Ja sam uvijek demantirala sve te gluposti kad je riječ o mojoj zadnjici, o mojim rebrima, o mojim nogama, o mom nosu, o mom svemu.'

Inače, Jelena je prije nekoliko godina jednog estetskog kirurga iz Turske dovodila u Beograd, koji je održao kratko predavanje na temu raznih zahvata i toga kako ih on radi u svojoj klinici.

Više fotografija Jelene Karleuše pogledajte u našoj galeriji.

Instagram/Screenshot, Instagram Jelena Karleuša