Hercegovku Valentinu Kordić javnost je upoznala u devetoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' gdje je upoznala Vatroslava Tijana s kojim je, unatoč razlici u godinama, u braku provela četiri godine. Dobili su dvoje djece, naizgled živjeli idilu, a onda 2022. godinešokirali naprasnim razvodom.

Inače, vjenčali su se u Ražancu gdje Vatroslavovi roditelji imaju kuću. Valentina se na društvenim mrežama često hvalila luksuzno uređenim stanom, a imala je i ormar s cipelama, koji je oduševljavao brojne pratitelje. Nakon toga, selili su se još tri puta, a onda je ljubav definitivno pukla.

Vatroslav Tijan i Valentina Kordić
Facebook 

Ni danas se ne prestaju prepucavati na društvenim mrežama, a mnogima smeta to što privatne probleme ne rješavaju privatno nego javno, putem Facebooka i Instagrama. Iako joj, kako kaže, nije problem raditi, nedavno je rekla kako od 10. mjeseca prošle godine nije vidjela alimentaciju. Da može vratiti vrijeme, sve bi drukčije napravila. Inače, Valentina iza sebe ima još jedan propali brak u kojem nije imala djece.

Valentina Kordić
Instagram/Screenshot 

Sad je na Instagram profilu zagonetno pozirala s velikim buketom crvenih ruža, a samo noć ranije objavila je još jedan buket uz opis: 'Sretno Valentinovo'.

Valentina Kordić
Instagram/Screenshot 

Nije poznato je li se na Valentininom ljubavnom planu nešto promijenilo nakon burnog razvoda s Vatroslavom ili se ružama počastila sama budući da danas, osim Dana zaljubljenih, slavi i imendan.

Više njihovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Dino Stanin/Pixsell Valentina Kordić i Vatroslav Tijan