Nije tajna da se dugogodišnji pjevač i zvijezda čuvenog 'Bijelog dugmeta', Željko Bebek, prije sretnog braka sa sadašnjom suprugom Ružicomženio dva puta. Zanimljivo je da obje njegove bivše supruge, Spomenka i Sandra, i danas nose prezime Bebek i žive u Zagrebu.

Naime, pjevač se prije vrhunca slave i karijere čupavog rockera promuklog glasa bavio sasvim običnim poslom i imao 'normalan' brak u kojem je dobio svoju prvu kćer Silviju koja je rođena 1974. godine. Ona danas živi u Zagrebu, udana je za Marka Molana i ima troje djece, a pjevač je uvijek isticao da je ponosni djed troje prekrasnih unučadi - Tina, Leona i Eme.

Željko i Ružica Bebek
Robert Gašpert 

Inače, i u drugom braku sa Sandrom dobio je kćer Bjanku 1981. godine, a njena je majka nakon što je postala udovica, promijenila prezime Ruljačić koje je uzela nakon udaje za drugog supruga, te vratila prezime Bebek. 

Međutim, o bivšim suprugama pjevač nikada javno nije previše govorio, osobito otkad je s 34 godine mlađom Ružicom pronašao treću sreću i u braku dugom 22 godine dobio sina Zvonimira i kćer Katarinu.

Željko Bebek, Ružica Bebek i Zvonimir Bebek
Instagram 

Prva supruga Željka Bebeka, Spomenka, itekako je aktivna Facebooku. Ima profil pod svojim imenom i na njemu objavljuje obiteljske fotografije na kojima često pozira s kćeri koju je dobila sa Željkom te sa svojim, ujedno i pjevačevim unucima.

Sudeći po fotografijama na njenom profilu, može se zaključiti kako je Spomenka sretna majka i baka, ali i da u njezinom životu ne postoji drugi muškarac koji je naslijedio slavnog rockera.

Više Spomenkinih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Facebook Ovako izgleda Spomenka Bebek, prva supruga Željka Bebeka