Pjevač narodne glazbe Miloš Bojanić već dugi niz godina posjeduje kuću u Crnoj Gori koju je nedavno odlučio prodati. Vila je nedavno i renovirana, a pjevač je u nju uložio 200.000 eura.

Ispričao je da nekretninu koja je smještena tik uz šetalište i plažu prodaje za milijun i pol eura. Inače, Bojanićeva vila se nalazi nadomak Herceg Novog i posjeduje nekoliko apartmana. Gotovo svaki apartman ima izlazak na terasu ograđenu staklom, a privatnost od znatiželjnih pogleda pruža i zid od ukrasnog kamena te dvorišna vrata.

Miloš Bojanić
Kurir 

'Oko 80.000 eura sam do sada potrošio za renoviranje kuće na moru, a da bih završio sve što sam zamislio, uložit ću još otprilike 40.000 eura', rekao je Bojanić.

Zamijenio je kompletnu stolariju, keramiku, namještaj, rasvetu, te napravio izolaciju i novu fasadu.

'Uredio sam plažu prema potrebama svojih unuka. Zasadio sam palme koje nose njihova imena, a uskoro stavljamo i rasvjetu pod vodom. Imam mnogo toga u planu i jedva čekam sve privesti kraju', pričao je pjevač ranije.

Miloš Bojanić
Nemanja Nikolić/Kurir 

O pjevačevoj vili i njemu svojedobno su progovorili i susjedi.

'U moru turista, Miloš se ne ističe puno. Ponaša se kao svi domaći, a najviše voli ujutro prošetati do pekarne i sebi kupiti burek. Uvijek se javi. Pričaju da je umišljen, čak i da je škrtica, ali sa mnom je uvijek korektan', rekao je jedan susjed.

Miloš Bojanić
Petar Aleksić/Kurir 

'Renovira kuću, stao je u jeku sezone. Znam da su majstori tri dana na plaži lupali beton kako bi zasadio palme i to im je lijepo platio. A baš se bacio na turizam. Ranije je u prizemlju imao biljarski stol, tu su se on i njegovi sinovi opuštali. Sad od tog dijela pravi apartmane', dodaje susjed.

Inače, svojedobno su u ovoj kući ljetovale brojne glazbene zvijezde. Među njima se našle njegove kolegice Lepa Brena, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Nada Topčagić i mnogi drugi te se nerijetko mogu čuti priče da upravo Bojanićeva vila krije najveće estradne tajne.

Više fotografija luksuzne vile pogledajte u našoj galeriji.

Kurir Vila Miloša Bojanića koju prodaje za milijun i pol eura