Na društvenim mrežama uvijek je dotjerana, nasmijana i 'puna života', ali život hrvatske influencerice Morane Mamić ozbiljno se zakomplicirao nakon porođaja.

Naime, Morana iza sebe ima brak sa Zdenkom, bratićem Zdravka Mamića s kojim je dobila sina. Porođaj je prošao s teškim komplikacijama, a zbog greške koju je u bolnici napravila babica Moranin se sin danas bori s teškom bolešću zbog koje su mu ograničeni rast i razvoj.

Njen je sin jedinac već godinama u specijalnoj ustanovi, a iako su joj liječnici više puta 'lomili krila', Morana se kao prava lavica bori za njega i sa svojim pratiteljima tek ponekad podijeli objavu posvećenu njemu, te pokazuje koliko može biti jaka majčinska ljubav.

Ovoga je puta podijelila fotografiju iz Opatije i pred gotovo 200 tisuća pratitelja ogolila dušu pa otkrila da prolazi kroz teške trenutke.

'Kažu, svakom život da koliko može podnijeti… Ja ću reći, nema toga što MAJKA za svoje DIJETE ne može podnijeti… Prije nekoliko dana čula sam rečenicu od koje strahujem već 24 godine: 'Vaš sin sad je u Božjim rukama'... Doktoru sam odgovorila: 'Bog neka pričeka, mamine ruke su tu', započela je Morana potresnu objavu.

'Dok sam svakodnevno satima gledala sina u boli, patnji, agoniji i borbi za život, sretala sam ljude… Nitko od njih ni po čemu nije mogao naslutiti kroz kakvu bol prolazim… Svakom sam se osmjehnula, zastala, popričala, čak se i fotografirala s nekim divnim ženama u hotelu u kojem sam odsjela, a koje me prate… A, iznutra…iznutra sam umirala od tuge, patnje i boli… NITKO osim osoblja bolnice nije znao kroz šta prolazim. A, imala sama 'pravo' biti gruba s grubima, zla sa zlima, bezobrazna s bezobraznima, apatična s apatičnima… Jer, zadnjih dana bilo ih je, i to na mjestima gdje se čovjek najmanje tome nada… Ali NISAM! S godinama, iz svoje boli naučila sam crpiti snagu, nadu, osmijeh i životnu radost, a takvim ženama NITKO NIKADA NE MOŽE NIŠTA', napisala je Morana.

Više njenih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Morana Mamić