Popularni pjevač Željko Bebek često ističe kako mu je obitelj najveći oslonac pa je tako ovog puta na društvenim mrežama objavio fotografiju sa suprugom Ružicom i sinom Zvonimirom dok se opuštaju uz čašicu alkoholnog pića.

Naime, Željko Bebek je poslije dva propala braka sreću pronašao u 32 godine mlađoj Ružici Bebek koja se rodila godine kad je objavio pjesmu 'Bitanga i princeza'. Njihov brak smatra se jednim od najčvršćih na estradi, a u njemu su dobili 20-godišnjeg sina Zvonimira koji svira u očevom pratećem bendu.

'Nema tu posebne tajne za uspješan brak, ili vam se dogodi da sretnete pravu osobu ili ne. Ja sam imao tu sreću da je sretnem na vrijeme i da smo srodne duše. To nam je osiguralo da smo zajedno na obiteljskom i životnom putu, da uživamo u istim stvarima. Uvijek se trudimo cijeniti jedno drugo i poštujemo odnos. To je ono što je najbitnije i što je lijepo u odnosu makar bilo i na dnevnoj bazi', kaže Bebek, koji je u nekoliko ranijih intervjua istaknuo da se u Ružicu zaljubio na prvi pogled i da je već tada znao kako je ona žena za sva vremena.

Željko Bebek, Ružica Bebek i Zvonimir Bebek
Instagram 

Ipak, slavni pjevač objašnjava da parovi ne trebaju očajavati ako im se veza prekine nakon samo par mjeseci.

'Ako netko prekine odnos nakon samo par mjeseci, to znači da se isprva nisu ni dobro odabrali. Ako se ljudi dobro nađu, sigurno se neće razići. Žao mi je kad vidim to, ali to je bolje nego da se život pretvori u pakao, u kome svašta ne može dogoditi', objašnjava Željko koji je i sam prekinuo dva braka zbog nepomirljivih razlika.

Željko Bebek s obitelji
Robert Gašpert 

Podsjetimo, Željko Bebek ima četvero djece iz tri braka. Kćeri: Silviju, Biancu i Katarinu te sina Zvonimira.