ZA BRENOM SU UZDISALI MNOGI, A ONA 'PALA' SAMO NA NJEGA: Evo koliko je visok Boba Živojinović

Slovio je za jednog od najpoznatijih sportaša bivše države.

Instagram

Slobodan Boba Živojinović slovio je za jednog od najpoznatijih tenisača bivše države. Rođen je 23. srpnja 1963. godine u Beogradu, a od 1991. godine u braku je s najvećom regionalnom zvijezdom Lepom Brenom s kojom ima dvojicu sinova - Stefana i Viktora. Iz prethodnog braka sa Zoricom Nakić ima i sina Filipa Živojinovića, supruga trenutno najpopularnije pjevačice Aleksandre Prijović.

Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

Tenisom se počeo baviti sa samo četiri godine. S osam je već sudjelovao na prvom turniru, s 12 postao prvak Srbije, a kasnije i Jugoslavije, a s 18 godina započeo je seniorsku karijeru.

Među stotinu najboljih u svijetu našao se u ožujku 1985. godine. Živojinović je bio jedan od najpoznatijih sportaša, a pored talenta za tenis privlačio je pažnju i fizičkim izgledom, te je mnoge oduvijek zanimalo koliko je zapravo Boba visok. Naime, njegova visina je nevjerojatnih 198 cm.

Instagram 

Inače, nakon razvoda od Zorice, Boba je Brenu prvi put sreo 1987. godine kad je pripremao egzibicijski meč s Beckerom. Naime, njen menadžer Raka Đokić predložio je da se Brena pojavi na tom događaju kako bi se privukla i publika koja nije zainteresirana za tenis. Plan je uspio, a mnogi se slažu da je na Marakani tada bio pravi spektakl. Ipak, Brena i Boba su prvi put razgovarali tek 20. studenog iste godine kad je on pozvan na promociju njenog filma 'Hajde da se volimo'. Upoznao ih je glumac Velimir Bata Živojinović, a oboje se slažu da su se odmah razvile međusobne simpatije.

Youtube/Screenshot 

Budući da je Brena imala brojne koncerte, a Boba turnire, koristili su svaki slobodan trenutak da se vide u bilo kojem gradu na svijetu. Nakon što je on okončao karijeru, odlučili su se vjenčati. Svadba je održana 7. prosinca 1991. godine u hotelu Intercontinental.