Aleksandra Prijović je u nedjelju navečer održala treći koncert u Areni Zagreb, a na samom kraju pjevačicu su preplavile emocije od sreće, te se rasplakala i publici ispričala jednu situaciju iz prošlosti.

Aleksandra Prijović
Slavko Midžor/Pixsell 

'Majka je dobila otkaz i žrtvovala je sve svoje zbog mene i financijski je bilo teško, a moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kad je poslala novac da bih kupila haljinu za natjecanje', ispričala je Aleksandra koja je karijeru započela natjecanjem u 'Zvezdama Granda'.

Ove riječi pogodile su i njenu kolegicu Teu Tairović koja je bila njen sinoćnji gost na koncertu i koja je plakala dok ju je slušala.

Tea Tairović i Aleksandra Prijović
Screenshot 

Nakon ovih emotivnih riječi i scene, Aleksandra Prijović nastavila je pjevati, a u jednom trenutku je izula i štikle i ostala bosa, a potom skinula i bijeli sako koji je nosila.

Aleksandra Prijović i MC Stojan
Slavko Midžor/Pixsell 

Podsjetimo, Aleksandra se na svakom koncertu presvlačila nekoliko puta. Sinoć su joj se na pozornici pridružili najprije pjevač MC Stojan, zatim kolegica Tea Tairović, a onda i poznati kompozitor i pjevač Dejan Kostić koji s Aleksandrom ima duet 'Ludnica'.

Četvrti koncert održati će večeras, a posljednji je na rasporedu 6. prosinca.