Nada Topčagić rođena je u Tarevcima u blizini Modriče u Bosni i Hercegovini, gdje je s obitelji provela mladost i o tome je vrlo često govorila dok se prisjećala svog djetinjstva.

Kuća u kojoj je odrasla je srušena i sada na tom imanju postoji samo ona koju je pjevačičina sestra Almasa počela graditi još prije rata, ali nije završena.

Pjevačičin susjed je ispričao da je Nadina majka Hamida do smrti živjela u kamp prikolici.

'Naravno da samački život nikako nije dobar, sigurno da ni njihovoj majci nije godio. Almasa, Nadina sestra, počela je graditi kuću još prije rata, koja i dalje nije završena. Ona živi u Njemačkoj, dolazila je ovdje na nekoliko dana s kamp kućicom, u Zenici ima još dvije kuće. Njihova majka Hamida posljednje dane provela je ovdje na zemljištu u kamp kućici, tu je živjela godinama pred smrt. Moram zamjeriti mojoj prijateljici i sugrađanki Nadi što ocu Redži nije podignula pogrebni spomenik. Mislim da je njen otac bio jako fin čovjek i da je to zaslužio i da se Nada neće ljutiti kada bude gledala ovaj video', iskreno je rekao Sulejman za Kurir.

kuća Nade Topčagić
Nemanja Nikolić/Kurir 

'Nadina majka Hamida je voljela imati mačke. Bila je okružena životinjama, uvijek ih je hranila. Slabo je Nada obilazila ovaj kraj, osim tih deset dana pred njenu smrt. Ima tu pjesmu i spot o majci, a mi koji smo ovdje znamo da joj se malo posvetila, mislim da joj je trebala više pažnje posvetiti. Iskoristio sam priliku, kada je bila ovdje, kako bih je pitao da zapjeva Tarevcima, ona je tada rekla hoću, dogovorit ćemo se, ali na tome je ostalo', dodaje on.