Lepa Brena progovorila je o uspjehu Aleksandre Prijović s kojom je prošla najteže trenutke tijekom priprema koncerata diljem regije.

Njena glazbena postignuća podržale su mnoge javne osobe, a posebno sretna bila je upravo Brena koja joj je bila neizmjerna podrška i gošća na jednom od tri koncerta u Beogradu.

Lepa Brena
Instagram 

'Znam koliko je samo puta dolazila kod mene kući na ručak i nakon toga bi se skupila na krevetu u dnevnom boravku, a ja bih je pokrila dekom dok ona spava. Ta njena priča je mene vratila u ono vrijeme koliko sam ja radila i koliko je to teško i naporno. Njen trud i želja da sve napravi savršeno i kako treba su zaista za svaku priču, a onda i Filipov trud i rad kao producenta. Možda sam ja jedina osoba koja razumije kroz kakav je ona trnovit put prošla', rekla je Brena, a onda otkrila da je teška životna priča njene snahe posebno ganula.

Aleksandra Prijović
Emica Elvedji/Pixsell 

'Puno puta sam sjedila s njenom majkom i s njom, pričale su mi o njenom životu i kakav je sve trnovit put prošla, a ja sam se emotivno vezala za cijelu tu njihovu priču. Ona je žena, a nama ženama se ništa ne prašta i naš put je trnovit. Sretna sam što je uspjela. Majke kad udaju kćeri plaču iz dva razloga, prvi je zato što je ona zaljubljena i našla je nekoga koga voli, a drugi je jer majka zna kroz što sve treba proći njena kći i kakav je život. Da treba proći kroz brak, razumijevanje, rađanje djece, uspone i padove... Važno je da svaki roditelj kaže svom zetu da mora čuvati i paziti njihovu kćer jer svaka žena je lavica koja može puno voljeti, ali može biti i opasna. Kažu 'ne diraj lava dok spava', a ja ću reći 'ne diraj lavicu, dok ne digne glavicu'', rekla je Brena i otkrila zašto je plakala na Aleksandrinom koncertu u Areni.

Lepa Brena
Kurir/Ana Paunković 

'Kad mi se sve sumiralo kroz što je ona prolazila, jednostavno sam zaplakala. Zaplakala sam jer želim da Filipova i njena budućnost bude svjetlija i uspješnija, a da sve ružno zaborave...', rekla je Brena.