Supruga pjevača Ljube Perućice, voditeljica Katarina Korozeus porodila se tijekom noći i na svijet donijela dječaka.

Pjevač 'Zvezda Granda' na Instagramu je podijelio trenutke iz rodilišta prije porođaja, a nešto prije tri sata iza ponoći njegova supruga rodila je sina kojem je par dao ime Aleksej.

'Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle početi, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo prije 3 sata ujutro, 9. studenog 2023. godine, na svijet je došao jedan maleni, premaleni dečak. On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar. Nije bilo bitno je li to rođendanska ili novogodišnja želja, ili je netko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo je morali otpuhati i birati čija je želja jača) ili je neko vidio zvijezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvijek smo imali iste misli. Svaka naša molitva bila je upućena tebi, sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu', napisao je ponosni tata i odmah se zahvalio supruzi.

Ljuba Perućica i Katarina Korozeus
Instagram/Screenshot 

'E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, suputnik, moja desna i lijeva ruka, moje sve! Hvala ti živote što si sve učinila da na svijet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram reći da ti se divim! Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole mama, tata i ALEKSEJ', završio je Perućica uz fotografiju supruge i sina Alekseja.