Lepa Brena svojedobno je na snimanju kultnog filma 'Hajde da se volimo'trebala poljubiti Dragana Bjelogrlića, a nakon tri desetljeća priznala je da joj je zbog toga bilo veoma neugodno.

Kada je na red došla scena u avionu gdje 'pada' poljubac između nje i Bjelogrlića, Brena se oduzela.

Lepa Brena
Youtube/Screenshot 

'Uopće mi nije bilo ugodno kad mi je redatelj Stanko Crnobrnja priopćio da Bjelu moram poljubiti u usta, onako filmski. Rekla sam mu da ne mogu jer nisam glumica, na što mi je Crnobrnja odgovorio: 'Sada jesi i molim te da to bude pravi poljubac, ozbiljan i profesionalan'', otkrila je Brena.

'Zainatila sam se i odlučila da neću puno dramiti, već sam stisnula petlju i poljubila Bjelu. Sjećam se da mi je tog trenutka bilo veoma neugodno, ali mi je pao kamen sa srca kada mi je redatelj rekao da sam odlično odradila posao i da je sve djelovalo prirodno', ispričala je pjevačica 2020. godine, točnije 33 godine nakon snimanja filma.

Lepa Brena
Kurir/Ana Paunković 

Podsjetimo, i Dragan Bjelogrlić je u jednom dokumentarcu progovorio o intimnoj sceni iz davne 1987. godine.

'Budući da Brena nije imala glumačkog iskustva, rekao sam joj da sve radim realistično i da nema foliranja i kako taj poljubac moramo napraviti onako kako se to radi', rekao je te dodao:

Dragan Bjelogrlić
Antonio Ahel/Pixsell 

'Sjećam se da je redatelj Stanko Crnobrnja vikao: 'Stop, stop Breno, lakše malo'. Ozbiljno je shvatila tu ulogu jer je ozbiljan profesionalac i sve je radila sto posto, ali u film je ušla ona blaža verzija poljupca, koja nije bila prava'.