Pjevač Darko Lazić u emotivnoj ispovijesti govorio je o obitelji, pa priznao da se kaje zbog toga što se u jednom trenutku odvojio od roditelja.

I u ranijim izjavama je isticao da se najviše kaje zbog prometne nesreće koja ga je zamalo koštala života. Tad je u komi proveo 23 dana.

Darko Lazić
Instagram 

'Najviše zbog čega se kajem je to što sam doživio tu nesreću, morao sam paziti na sebe malo više. Nanio sam dosta boli i obitelji i ljudima koji me vole, mogao sam poginuti i ne postojati više. Kad bih mogao vratiti vrijeme, to bih jedino promijenio, da volim i poštujem sebe malo više', rekao je on i dodao:

'Bio sam na ivici smrti, konac me dijelio, kad se čovjek iz te situacije izvuče, onda shvati da Bog ne daje svima drugu šansu. Onda se zapitaš: 'Čekaj malo majstore, dokle više, nisi više sam na ovom svijetu'.

Darko Lazić
Kurir 

Lazić priznaje da ga je slava u jednom trenutku toliko ponijela da se udaljio od obitelji i da u tom razdoblju nitko nije mogao utjecati na njega.

Darko Lazić
Petar Aleksić/Kurir 

'Ja potječem iz dobre obitelji i svoju djecu učim da budu dobri ljudi, za mene netko može reći da sam ovakav ili onakav, ali nitko ne može reći da sam loš čovjek. Imam ja svoje bubice, svakoga ponese slava, novac, društvo, trudit ću se da ne prave iste greške kao i ja. U to vrijeme mene nije imao tko izvesti na pravi put, nije imao tko da mi kaže: 'Stani, tako ne treba'. Poslije, tko god da mi je rekao ja sam govorio da me pusti. Mene je popularnost ponijela, to ću ponoviti ne znam koliko puta, svatko tko kaže da je drugačije, taj laže. Nekoga ponese, ja sam morao uspjeti jer sam negdje išao glavom kroz zid, a mogao sam i izgubiti glavu', kazao je Darko.