Da ljubav između Aleksandre Prijović i njenog supruga Filipa Živojinovića cvate kao i prvog dana dokazuju fotografije nastale u beogradskom restoranu. Mlada pjevačica redovito ističe da je Filip zaslužan za njen uspjeh, a na promociji novih proizvoda kompanije 'Lady B' Lepe Brene čitavo su vrijeme pričali, smijali se, a na kraju se i poljubili. U braku su od 2018. godine.

Aleksandra Prijović
M.M./ATAIMAGES/PIXSELL 

'Ne sjećam se gdje smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Prije nego što smo se počeli zabavljati, godinama smo se sretali na raznim mjestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim zabavama na kojima sam često pjevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez službenog upoznavanja', ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

Aleksandra Prijović
M.M./ATAIMAGES/PIXSELL 

Kako izgleda njihova kuća pogledajte u galeriji:

Instagram Kuća Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Svojedobno je otkrila i kada i gdje se dogodio prvi poljubac sa Filipom.

'Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za cijeli život. Naš prvi poljubac dogodio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kad je trebao doći kod mene. Pitao me je šta ću piti i pojesti, da on donese. Ja sam rekla 'ništa', jer znate kako je u početku, kada vam se netko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni', kazala je ona i dodala:

'On je inzistirao da mu kažem što pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se poslije pojavio kod mene s paketom vode. To me kupilo, ta njegova gesta, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Tko bi vam donio paket vode kada se podrazumijeva da u kući imate vodu', piše Blic.