Ana Nikolić i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta ponovno su na 'ratnoj nozi'. Naime, pjevačica je pobjesnila zbog njegove izjave da želi pomoći majci svog djeteta.

Njihov odnos nije oduvijek bio loš, što pokazuju i fotografije iz vremena kad je njihova ljubav bila na vrhuncu. Ana i Rasta počeli su surađivati 2015. godine kad je on radio na njenom albumu, a već tada se šuškalo da su zajedno što oni nisu željeli priznati.

Već 2016. godine tajno su se vjenčali u općini na Voždovcu, a svadbi nisu nazočili ni njihovi roditelji već samo kumovi.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta
Instagram/Screenshot 

Rasta je na vjenčanju nosio crno odijelo, bijelu majicu i tenisice, dok je Ana nosila usku bijelu haljinu do poda, s izrezima ispod grudi. Tek nakon nekoliko dana objavili su zajedničku izjavu o tajnom vjenčanju, a pjevačica je na svom Instagramu tada objavila i fotografije.

'Kada smo se odlučili vjenčati, samo smo poveli naše kumove i to napravili. Čak ni naši roditelji i rodbina nisu znali što smjeramo. Jedna žena iz općine Voždovac nas je odala, fotografirala nas je s prozora i tako se to oglasilo', otkrili su supružnici nekoliko dana kasnije u prvoj zajedničkoj izjavi.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta
Instagram/Screenshot 

Ana i Rasta su se vjenčali u ranim prepodnevnim satima, a već u 12:45 su bili u avionu na letu za Pulu. Iz Pule su otišli za Poreč, u hotel Ćazima Osmanija gdje su oboje navečer imali zajednički nastup.

'Rekli su mi da odmah idu na medeni mjesec i da će se vratiti za deset dana. Malo sam se zbunila jer znam da su imali zakazan taj koncert u klubu koji je u sklopu luksuznog hotela u Poreču, a hotel je u vlasništvu albanskog biznismena Ćazima Osmanija s kojim je Ana imala aferu prije tri godine. Tako su novopečeni mladenci prvu bračnu noć proveli u Ćazimovom apartmanu', kroz smijeh je ispričao tada izvor blizak njima.

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić.jpg
Antonio Ahel/ATA Images, Kurir TV 

Nakon godinu i pol dana bračnog života potpisali su sporazumni razvod braka, a u tom trenutku je njihova kći Tara imala tri i pol mjeseca.