Ana Nikolić našla se u centru skandala kad je zaratila sa svojim menadžerom Sašom Mirkovićem koji je, između ostalog, iznio tvrdnje da pevačica koristi narkotike.

Ana Nikolić, Saša Mirković
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Nemanja Nikolić/Kurir 

Pjevačica ga je nazvala nečovjekom, a zatim je do javnosti dospjela videosnimka koju je ona jednom prilikom poslala Mirkoviću. Na snimci se čuje kako priča da na računu ima samo 1 euro, dok joj je lice svo u ožiljcima i ranama koje je ona nazvala kraterima. Ubrzo je demantirala Mirkovićeve tvrdnje da koristi narkotike, a sada je u Jutarnjem programu Pink televizije puštena glasovna poruka u kojoj još jednom ističe isto.

Ana Nikolić
Instagram/Screenshot 

'Kad jednu majku optužiš za korištenje takvih supstanci, a vrlo dobro se zna da sam protivnik svake vrste droge i opijata... U mom prisustvu to ne može raditi nitko. Svi znaju da sam se zbog toga i razvela', rekla je Ana Nikolić u glasovnoj poruci, koju je voditeljica Jovana Jeremić pustila u svojoj emisiji na Pinku.

Ana Nikolić
Zorana Jevtić/KURIR 

'Da ne pričamo o tome koliki sam hipohondar, to znaju najbolje laboratoriji po gradu, konzilijum posebno... (smijeh). Kad se mjesečno ne prijavim nešto istestirati, zovu me da me pitaju: 'Jeste dobro?'", dodala je Ana, koja je prije nekoliko godina bila u kratkom braku s kolegom Stefanom Đurićem Rastom te imaju kćer Taru.