Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić u jednoj su beogradskoj vili proslavili šesti rođendan kćeri Tare, a pjevačica se pojavila s tri sata zakašnjenja.

Ana Nikolić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Svi su čekali trenutak kada će se ponosna mama pojaviti na proslavi. Ona je stigla nešto prije 21h, dok je Rasta sa slavljenicom stigao na samom početku proslave.

Ana je stigla u crnom skupocjenom automobilu, u nježno zelenoj haljini i prljavo ružičastom ogrtaču, s velikim sunčanim naočalama, a otkrila je da je kćeri za rođendan kupila skupocjeni nakit i set figurica od kojih jedna vrijedi oko 150 eura.

Ana Nikolić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Kćer sam obradovala Swarovski figuricama, svim mogućim životinjama, to je ona tražila. Skromna je na mene. Tara me je prošle godine pitala: 'Mama, zašto si mračna?', nju su već neke djevojčice pitale da se fotografira s njima. Sve ću napraviti da ne krene mojim stopama', poručila je pjevačica za Blic.

Ana Nikolić i Tara
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Ono što je zabrinulo i iznenadilo sve su mrlje i tragovi prljavštine na njenoj haljini, pa djeluje kao da je negdje usput pala dok je dolazila na proslavu.