Pjevačica Ana Nikolić se nakon skandala sa sada već bivšim menadžerom rijetko pojavljuje u javnosti. Osim toga, na svom Instagram profilu rijetko i objavljuje trenutke iz privatnog života.

Sudeći po fotografijama, problemi s ranama na licu su prošli, a Ana sve češće korača ponosno kao da se ništa nije dogodilo.

Ana Nikolić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Spontana i u svom stilu objavila je novu snimku koja je mnoge oduševila. Ana je ponosno pozirala u već poznatom izdanju u širokoj odjeći, te sa šeširom i velikim sunčanim naočalama s kojima skriva lice.

Ono što je mnogima zapalo za oko je cigareta koju ne ispušta iz ruku.

Podsjetimo, na nedavnoj promociji filma svog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste nije se pojavila.

Stefan Đurić Rasta
Marina Lopičić/Kurir 

'Umjesto filma, Ana je otišla u jedan restoran u Skadarliji na rođendansku proslavu svog frizera i prijatelja. Ona i Rasta su bili na manje od pet kilometara jedno od drugog. To je svima bilo smiješno. Bila je vesela, nije djelovalo da je nervozna zbog toga što je tu večer Rasta bio u centru pažnje. Cijelu večer je pjevala, bile su tu i njene kolegice - Vesna Zmijanac, Goga Sekulić, s kojom je i zapjevala uglas, Ljupka Stević i modna kreatorica Suzana Perić. Kad je ulazila u restoran, okupljene medije je zanimalo zašto nije otišla na premijeru i je li imala prilike pogledati film, na što je ona odgovorila: 'Da, ja sam hologram. Mogu sve. I tamo sam i ovdje. Znam što se događa u tom filmu. Ja sam producent tog filma', govorio je izvor.