Pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta tijekom braka kupili su kuću u Velikom Mokrom Lugu u koju su se planirali preseliti.

Međutim, uslijedio je njihov razvod. U vilu od 500 kvadratnih metara do razvoda je bilo uloženo čak pola milijuna eura, a pričalo se da prave i fontanu u dvorištu kao i bazen u dnevnom boravku.

Ana Nikolić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Rasta je obustavio sve radove na vili, dok mu putem sporazumnog razvoda nije pripala u potpunosti. Iako je Rasta tada nastavio s radovima na kući, susjedi ni njega ni Anu nisu vidjeli godinama.

'Ne dolaze oni više ovdje, pa vidite da je kuća i dalje nezavršena i neizgrađena', kaže susjeda Mira.

Vila u kojoj su trebali živjeti Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta
Kurir 

Kako sad susjedi pričaju, Rasta je ovu vilu od 500.000 eura zapravo prodao.

'Čula sam da Rasta ne dolazi i da radovi stagniraju zato što kuća ni nije više u njegovom vlasništvu. Prodao ju je', kaže druga susjeda.

Stefan Đurić Rasta
Marina Lopičić/Kurir 

Podsjetimo, Ana i Rasta su se sporazumno razveli i uspjeli su se dogovoriti oko kuće koju su zajedno gradili. Odvjetnik Borivoje Borović je potvrdio da je Ana odlučila da kuća u Velikom Mokrom Lugu pripadne Rasti.

'Evo, tu je baš odvjetnica koja to radi, pokraj mene. Kad je pravljen sporazum, to je bio tolerantan razgovor u kojem je ona rekla da je ne zanima nikakva imovina budući da ima svoj stan. Tako je i ta kuća pripala njemu. Što se tiče alimentacije, ostalo je da on u sporazum upiše iznos, a on je upisao 2.000 eura', izjavio je Borović.