Suprug Lepe Brene, Boba Živojinović, i njegova bivša supruga Zorica Nakić poslije razvoda su, zbog sina, ostali u prijateljskim odnosima.

Ljubavna priča Lepe Brene i Bobe Živojinovića traje već desetljećima, ali prije nego što su se upoznali, nekadašnji tenisač bio je u braku sa Zoricom Desnicom koja mu je rodila sina Filipa. Njihov sin danas je u braku s pjevačicom Aleksandrom Prijović.

Lepa Brena i Boba Živojinović su supružnici
Instagram 

Prva supruga Bobe Živojinovića bila je na glasu kao najljepša Beograđanka, a u braku s jednim od najpopularnijih tenisača u to vrijeme provela je nekoliko godina.

Kasnije se Zorica udala za uspješnog domaćeg košarkaša Ivu Nakića čije prezime danas nosi, a s kojim je dobila dvoje djece, Maria i Ivu.

Ivo Nakić i Zorica Nakić
Facebook 

Zorica Nakić i Boba Živojinović su poslije razvoda njegovali prijateljski odnos, a njihov sin Filip koji je ostao živjeti s ocem ipak je izuzetno vezan za majku.

Aleksandra-Prijovic-i-Filip-Zivojinovic
Instagram 

Bobin prvorođeni sin sa svojom majkom provodi vrijeme kad god mu to obaveze dozvoljavaju, a njihove zajedničke trenutke često dijeli na društvenim mrežama.