PjevačicaLepa Brena od 1987. godine je u braku s umirovljenim tenisačem Bobom Živojinovićem s kojim ima dva sina. Iako se medijima ponekad jave navodni ljubavnici poznate pjevačice, Brenin i Bobin brak spada među najčvršće na regionalnoj estradi.

Pjevačica je nedavno iskoristila Dan zaljubljenih kako bi pratiteljima otkrila da i dalje ludo voli supruga te ih je podsjetila na to što znači ljubav.

'Kada su dvije osobe svjesne da ne mogu i da ne trebaju mijenjati drugoga, ali da uvijek mogu pomoći drugome da smogne snagu da napreduje i bude bolji, e tada se dogodi rast. Rast u dvoje, kao individua, ali i kao para. Tada se dogodi da zavoliš drugu osobu onakvu kakva je, a prihvatiš sebe onakvim kakav si. Zaista je istina da je podrška u životu jako važna, da vas neko voli baš kakvi jeste. Istina je da ti sigurnost daje tvoje utočište', napisala je na Instagramu Brena.

'Boba i ja smo se upoznali prije 35 godina i sve to vrijeme jedno drugome smo dom, sigurno mjesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas nitko ne preispituje. Ljubav je veća kada se dijeli, brinite jedni o drugima, vjerujte sebi da biste vjerovali i drugima, poštujte se i interesirajte jedni za druge. Svaki dan', završila je.

Podsjetimo, svojevremeno je Dragan Antonijević Arlekino, glazbena zvijezda koja je osamdesetih godina oduševljavala domaću javnost, nakon zatišja karijere izabrao je da se na velika vrata vrati knjigom koju je posvetio Lepoj Breni. Kako je 1993. godine ovaj glazbenik tvrdio, Brena i on ludo su se voljeli.

Lepa Brena i Boba Živojinović su supružnici
Instagram 

'Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidjela. Vremenom se i ona zaljubila u mene, ali sam ja tada imao djevojku koju sam poslije ostavio jer ju nisam želio varati. Moji osjećaji prema Breni bili su jači. Zbog snimanja Brena i ja smo se često viđali, jednom me je čak dok smo bili kod Marine i Fute u stanu pokušala poljubiti, ali ja sam je odgurnuo jer sam se bojao da ću joj brzo dosaditi.

Brena je pokušavala biti sa mnom, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990 godine, krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli', riječi su glazbenika, koje prenose srpski mediji.