Lepa Brena stigla je u Zagreb kako bi u kazalištu Kerempuh pogledala predstavu 'Lepa Brena Project' koja je temeljna na njezinom životu, a sa sobom je povela sestru Fakretu Stojanović koju nemamo priliku često vidjeti u javnosti.

Lepa Brena i Fakreta Stojanović
Robert Gašpert 

U ekskluzivnom intevjuu za Scenu, Fakreta je priznala da joj je ponekad teško pratiti sestrin životni tempo te je otkrila kako su se u djetinjstvu često znale posvađati.

'Nisam prvi put u Zagrebu. Puno puta sam bila ovdje s obitelji i s mojom sestrom. Divno mi je tu', započela je Fakreta u intervjuu te je dodala kako je Brena užurbana žena pa im je, uglavnom, takvo i druženje.

Lepa Brena i Fakreta Stojanović
Robert Gašpert 

'Moram Istaknuti da je divno imati Lepu Brenu za sestru. S obzirom da živim u Kanadi, kad se nas dvije poželimo vidjeti, to i napravimo. Ona dođe kod mene, ja kod nje i tako funkcioniramo. Kad sam s njom na ovim našim prostorima, stalno je neka žurba. Trčimo na sto strana jer je ona jedna jako busy žena', našalila se Fakreta.

Za Brenu kaže da je sestra za poželjeti i jako dobra prijateljica.

'Ona je odlična osoba i dobra sestra. Također, vrlo je dobra prijateljica', naglasila je.

Lepa Brena i Fakreta Stojanović
Robert Gašpert 

Fakreta se rado prisjeti odrastanja s Brenom te nam je priznala kako su se često znale posvađati.

'Bile smo u miru kao djeca. Nekad smo se i posvađale, sve je to normalno. Imale smo divno djetinjstvo. Uvijek se toga rado sjećamo', ispričala je Stojanović pa je dodala kako jedva čeka pogledati predstavu o svojoj sestri.

'Ja do sad nisam gledala predstavu. Mene je sestra dovela u Zagreb specijalno da ja vidim. Rekla mi je da je predstava predivna, a moram priznati kako sam ja jako uzbuđena', zaključila je.