Iako danas uživa u statusu jedne od najpopularnijih pjevačica u regiji, Aleksandri Prijović život nije bio uvijek naklonjen.

Aleksandra-Prijovic-i-Filip-Zivojinovic
Instagram 

U sretnom je braku s Filipom Živojinovićem s kojim ima sina Aleksandra, a njeni roditelji, Borka i Nedeljko, razveli su se dok je još bila djevojčica. Nastavila je živjeti s majkom koja se trudila da joj ništa ne nedostaje tijekom odrastanja. Kad bi Borka, koja je također pjevačica, odlazila na nastupe, malenu Aleksandru čuvali su baka i djed koji su je obožavali.

Djetinjstvo je provela u skromnoj kući, nedaleko od centra Belog manastira. Čim je od nastupa počela zarađivati honorare, novac je davala obitelji i ulagala u renoviranje doma.

Rodna kuća Aleksandre Prijović
Youtube/Screenshot 

Od posla nikad nije bježala.

'Kao djevojčica sam išla kod bake u firmu i tu sam njenim kolegicama kuhala kavu. Svima sam govorila da idem na posao s bakom. Međutim, prvi posao od kojeg sam zaradila neke novce bilo je pjevanje. Imala sam tad 15 godina. Donijela sam novac kući jer sam željela pomoći obitelji. Nije mi padalo na pamet trošiti na krpice i izlaske', ispričala je jednom prilikom Aleksandra koja se odavno skrasila u Beogradu.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sa sinom
Instagram 

Zahvaljujući svom talentu i radu, ali i dobrostojećoj obitelji Filipa Živojinovića, Aleksandra si danas može priuštiti život na relaciji Beograd–Monaco–Miami, pa i da u ljetnjim mjesecima danima uživa na luksuznoj jahti.