Pjevač narodne glazbe Jašar Ahmedovski već desetljećima gradi uspješnu karijeru, no o privatnom životu ne voli govoriti javno.

Najveću podršku pruža mu svakako supruga Snežana s kojom je u skladnoj ljubavi više od 40 godina. Pjevač ju je upoznao sa samo 18 kad je ona s prijateljicom došla na jedan njegov nastup, a sve ostalo je povijest.

Jašar Ahmedovski
Instagram 

No zanimljivo je da su se vjenčali tek nakon 20 godina veze.

'Moja najveća ljubav i podrška u životu je moja žena Snežana. Zajedno smo od 1982. godine, a u braku smo 20 godina. Na brak smo se odlučili jer su je mediji stalno prozivali 'nevjenčana supruga', ali ako postoji ljubav, meni papir ništa ne znači. Imali smo nekog slobodnog vremena i rekao sam: 'Idemo se vjenčati'. Nisam pravio svadbu jer sam toliko svadbi otpjevao da mi je to dosadilo. Samo smo napravili ručak', priznao je pjevač jednom prilikom.

Jašar i Snežana Ahmedovski
Antonio Ahel/Pixsell 

'Sretni smo zajedno, stalno putujemo, uživamo. Jedino što nam nedostaje su djeca. Pokušavali smo, išli svuda, ali nije išlo. Nismo mogli dobiti dijete. To nam je velika želja. Razmišljali smo i o posvajanju, ali ovdje je papirologija jako komplicirana. Iskreno, nisam još odustao od te ideje. Nadam se da ćemo uspjeti posvojiti i odgojiti dijete. Jako sam privržen djeci, posebno od svoje braće i prijatelja', dodao je tada Jašar.

'Mlad sam se oženio, bila je to velika ljubav. Zaista volim djecu, trudili smo se, ali nije nam bilo suđeno. To je jedina stvar koju nisam uspio ostvariti u životu', zaključio je Ahmedovski.