Splitska glumica Petra Kraljev bila je jedna od uzvanica najiščekivanijeg događaja godine, L'Adria Story Hall of Famea, te je u ime 'Kumova' preuzela nagradu za najbolju domaću seriju.

Petra Kraljev
Robert Gašpert 

'Nitko od nas nije očekivao ovakav uspjeh serije 'Kumovi'. Sve u životu je najbolje započeti bez ikakvih očekivanja jer to, uglavnom, garantira uspjeh. Nismo krenuli s mišlju 'ovo će biti najbolja serija'. Mi smo uvijek bili, i još uvijek jesmo, odlična ekipa i zabavljamo se kao da je prva sezona. Naravno da nam u nekom trenutku bude dosta, ali i dalje su prisutni želja i entuzijazam kao i prvog dana', kazala je na crvenom tepihu Kraljev pa otkrila je li se premišljala prihvatiti ulogu vrckave Milice:

'Mi uglavnom ne dobijemo gotov scenariji nego mi je odmah dodijeljena uloga Milice koja je, zapravo, trebala biti epizodna. Da se ne lažemo… Onda je odjednom ta Milica eksplodirala, publika je prihvatila te je postala veliki dio 'Kumova'.'

Petra Kraljev
Nova TV 

Prelijepu glumicu mnogi pitaju koje su joj zajedničke karakteristike s ulogom žene koju tumači u seriji, a nama je otkrila kakvu poveznicu ne želi imati s Milicom.

'Privatni život. Naravno, ne su svakoj sezoni. Ne smijem previše otkrivati, ali nekad će u seriji situacija na njezinom ljubavnom području biti drukčija. No s obzirom na ono što je prikazano do sada, nikako ne želim imati privatni život kakav ona ima', iskrena je bila Kraljev.

Petra nam je priznala kako je njezin život ranije bio izrazito turbulentan, ali je sad napokon pronašla svoj smiraj… i muškarca.

'Sretna sam i ispunjena te moram priznati da sam, ono što je najljepše, u miru. Svojevremeno sam bila u tom svom balonu ludila i ovog života koji je poprilično turbulentan. Sada sam u cijeloj toj turbulenciji pronašla svoj mir i dobre stvari su same po sebi počele dolaziti. Neki pisci bi se mogli zabaviti s mojim privatnim životom. Ne želim previše otkrivati, ali bilo je izazovnih razdoblja. Ne samo na ljubavnom, već i na poslovnom planu. Moj život je jednostavno takav da kad krene privatno loše, krene i poslovno istim putem. Čim je došao smiraj, odmah su se i dobre stvari pojavile u mojem životu: projekti, serija 'Kumovi', predstave…', kazala je glumica, a na pitanje je li u njezin život došao i muškarac, odgovorila je sramežljivo: '…I muškarac.'

Robert Gašpert Zvijezde na crvenom tepihu